2014.01.30.
15:59

Írta: Tapsy

Nihilek, avagy az eltartott férfiak

A legnagyobb kérdés, hogy meddig férfi a férfi. Addig biztosan az, amíg kiszemeltjét meghódítja. A legjobb lenne, ha azután is férfi maradna, de ez sok esetben nem sikerül. Miért? Mert úgy gondolja, hogy ha már egyszer megszerezte, aztán végleg magához láncolta már nem kell megszerezni, nem kell meghódítani, nem kell újra szerelembe esni. Itt kezdődik egy nihil, t*ketlen poshadvány, amikor a nő - a párkapcsolatban - férfire vágyna, de nem találja. Csak egy férfi kinézetű valamit, akiben annyi férfiasság maradt, hogy igyekezzék az ezzel járó vágyakat kielégíteni, persze a sajátját és nem a párjáét. Pedig a párnak, a nőnek nem mindig csak testi vágyai vannak, hanem vannak lelkiek is, és ott is szükség lenne egy férfire.

Hogy indul minden? Természetesen az elején. Szerelem, lángolás és az ezzel járó dolgok. Aztán megtörténik az elköteleződés, s ilyenkor sok férfi elkötelezi magát mindennek, csak férfinek nem. Társa lesz a punnyadás, a nihilkedés és a siránkozás. Mert siránkozni azt nagyon lehet, meg nagyon kell és még tudnak is.

Jellemző az ilyen "férfiakra":

- nagyon számítani nem lehet rá: Akadnak bajok, problémák, bármi amikor tényleg férfinek kellene lenni, de nem megy, nem akar, nem tud. Mindent a párja intéz el, mindent a párja rendez, mindenhol a párja állja férfiként a sarat. Siránkozásának fő tárgya, hogy sz*r az élet, s a legrosszabb, hogy ebbe beletörődik, s nemhogy beletörődik, nem is tesz semmit ellene.

- eltartott: Sok esetben az ilyen férfit a párja tartja el, a párja ruházza, a párja eteti, őt, s az egész családot. Nem feltétlenül indok, hogy keveset keres, mert azt a hiányt máshol behozhatná. Azonban nem teszi, mert könnyebb siránkozni, hogy "te többet keresel", mint tenni valamit a jobb élet reményében.

- nihil: Bőségesen kielégíti a semmi. A semmit rettentően jól tudja csinálni. Főleg akkor, ha fejlett technikai berendezéssel rendelkezik, mert arra természetesen futja, de korlátlanul.

- nem segítőkész: Magyarul a legtöbb esetben a párjára marad minden. Tényleg minden.

- igények maximális megléte: Természetesen az igények megvannak. Főleg a testi igények, amelyek kielégítését maximálisan elvárja úgy, hogy lélekben nem ad semmit.

- a párja nem érzi nőnek magát mellette: Nőnek nem, csak eszköznek, aki megcsinál mindent, és tárgynak, aki vágyakat szolgál és elégít ki. Mindennek érzi magát, csak annak nem, ami igazán: Nő.

Ilyen férfinek lehet születni, s akkor nincs mit tenni. Ennek viszont már a kapcsolat elején vannak apró jelei, amit észre lehet venni.

Azután ilyenné lehet válni. Vannak karakán csajok, nők, akik szeretnek irányítani, szeretnek, iletve akarnak mindent megoldani. Lehet, hogy próbálkozik a férfi a férfivé válással, de nem jön össze, ergó t*ketlen ahhoz, hogy férfivá váljon, s máris ott vagyunk mindennek az elején.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tapsy.blog.hu/api/trackback/id/tr55790174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása